MAMPARESTYL, S.L.


C/ Sagunto, 9

08291 Ripollet (Barcelona)

Telèfon: 93 580 77 54

comercial@mamparestyl.comL.O.P.D.


Les dades que voluntàriament vostè ens envia estan protegits per la Llei 15/1999 sobre el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal, i només seran utilitzades en el nostre procés intern de informació.>> Llegir Avís LegalÚs dels nostres serveis

L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web. Això implica, que la faré servir conforme al present avís legal i les condicions particulars d'alguns serveis, la llei, la moral, la bona fe i / o els bons costums.


LLa utilització d'aquesta pagina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.


Has de seguir les polítiques disponibles a través dels Serveis. No ha d'usar els nostres Serveis de forma inadequada. Per exemple, no ha d'interferir amb aquests Serveis o intentar accedir-hi usant un mètode diferent de la interfície i a les instruccions proporcionades per Mamparestyl, S.L. Només podrà utilitzar els Serveis en la mesura que la llei ho permeti, incloses les lleis i les normatives de control de les exportacions i de les reexportacions que estiguin en vigor. Podem suspendre o cancel·lar els nostres Serveis si no compleix amb les nostres normes o condicions o si considerem que la seva conducta pot ser malintencionada.


L'ús dels nostres Serveis no el converteix en titular de cap dels drets de propietat intel·lectual dels mateixos ni del contingut a què accedeixi. Només podrà utilitzar el contingut dels nostres Serveis si l'autoritza el seu titular o si estigui permès per la llei. Aquestes condicions no li atorguen el dret a usar les marques ni els logotips utilitzats en els nostres Serveis. No esborreu, oculti ni alteri els avisos legals que es mostrin en els nostres Serveis.


Els nostres serveis poden mostrar contingut que no pertany a Mamparestyl, S.L. Aquest contingut és responsabilitat exclusiva de l'entitat que l'hagi posat a disposició. Podem revisar el contingut per determinar si és il·legal o incompleix les nostres polítiques, i eliminar-lo o negar-nos a publicar-si tenim raons suficients per considerar que infringeix les nostres normes o la llei. No obstant això, aquesta possibilitat no implica necessàriament que revisem el contingut, pel que no has de donar per fet que anem a fer-ho.


En relació amb l'ús dels Serveis, podem enviar-li avisos de servei, missatges administratius i altres tipus d'informació.


COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

Formulari


Ompli el següent formulari sense deixar en blanc els camps amb (*).*Nom
*Empresa:
*Direcció:

Localitat:
*Cod.Postal:
Provincia:

*Telèfon
Fax
*E-Mail


Desitjo rebre informació sobre:


Accepto les condicions d'ús del servei   

 Pujar

MAMPARESTYL, S.L.

C/ Sagunto, 9

08291 Ripollet (Barcelona)

93 580 77 54

comercial@mamparestyl.com