MAMPARA ACRISTALLADA A TESTA

DESCRIPCIÓ


De gran facilitat de muntatge i ràpida adaptació, sense necessitat d'obres de paleta. El seu disseny constructiu i estètic compleix amb les més altes exigències tècniques i decoratives del mercat.


L'envà acristallat a testa està compost per perfileria d'alumini perimetral amb jonc de 50 mm d'ample, amb rivets de goma per al perfecte assentament en parets, sòl i sostre, vidre laminar a testa amb cants bisellats units per una junta de P.V.C. transparent en forma d'H


Preparat per rebre modulos de portes batents o corredisses. Portes envidrades de doble vidre temperat amb un gruix total de 40mm, portes temperades de 10mm de gruix i portes cegues de 40 mm d'espessor.


Aïllament acustico STADIP segons espessor del cristall laminat.Pujar

MAMPARESTYL, S.L.

C/ Sagunto, 9

08291 Ripollet (Barcelona)

93 580 77 54

comercial@mamparestyl.com

Mampar és una empresa dedicada a la fabricació i instal.lació de Mampares Divisòries d'oficines , Sòls tècnics , Mobiliari i mobles d'oficina: taules oficines, cadires i butaques oficines, Sostres registrables i falsos sostres, etc. amb més de 30 anys d'experiència en aquest sector.

En Mampar som fabricants i instal · ladors de Mampares Divisories d'Oficina, divisòries d'oficines, sòls tècnics i falsos sostres . Comptem amb més de 30 anys d'experiència en el mercat, amb àmplia cartera de clients. La nostra experiència en muntatge de divisòries i panells d'oficina li ofereix la completa seguretat i confiança que els assessorarem i els resoldrem satisfactòriament els dubtes que se'ls puguin presentar a l'hora de realitzar qualsevol projecte. Comptem amb una atenció al client totalment professional i personalitzat. Venda i instal · lació de mampares , divisòries , sostres , sòls tècnics , paravents modulars , mampares , divisòries , divisions , sostres , envans , paravents , sòls tècnics .

nostres sistemes abasten una àmplia gamma de models de mampares divisòries d'oficina, capaços de resoldre les necessitats canviants que plantegen els espais interiors. L'estàtica dels nostres envans per a oficina i divisòries d'oficina ha estat cuidada especialment, des del disseny fins a la perfecció de la seva acabat i instal · lació. Modulació d'oficines amb mampares , les mampares s'ofereixen com l'alternativa més idònia per a la distribució d'espais interiors, en poder ser desmuntades i redistribuïdes en nous espais, sense provocar obres de paleta ni brutícia, les divisions de l'oficina no són un obstacle fix i insalvable i totes les peces i components poden ser reutilitzats en nous espais amb nous aprofitaments.

Són infinites les possibilitats i els acabats que ofereixen els sistemes de mampares, sent part fonamental nostre equip o departament comercial, el qual aconsellarà als nostres clients de manera que s'aconsegueixi la plena satisfacció de els mateixos. Els mòduls són combinables segons les necessitats específiques de cada client amb gran varietat de colors llisos o en fustes amb acabats en alumini de diversos tons, i vàlid per a qualsevol tipus de mampara . Compostos per llana mineral, escaiola, estructura metàl · lica i fusta. comercialització i muntatge d'envans desmuntables, mampares de oficina , envans-armari, folres de paret , sostres metàl · lics registrables, sòls tècnics ... i, en definitiva, tota una gamma de productes per a la creació, adaptació o rehabilitació d'oficines, aportant solucions integrals, flexibles i innovadores per a l'arquitectura interior en la configuració i optimizaciï ¿½ dels espais.

Una gran varietat de colors i colors de fusta: bedoll, alumini, auró clar, gris, gris granit, faig, sàlvia i el sistema especial de lacats utilitzats en els elements metàl · lics vistos permeten oferir una àmplia gamma de colors, combinats amb els diferents tons dels panells per a l'oficina. Mampares divisió d'oficina, falsos sostres acústics i decoratius, terra tècnic registrable, revestiment de parets, mobiliari d'oficines, ens adaptem a totes les necessitats i exigències específiques de cada empresa. També disposem de paravents per a oficina, el sistema de paravents modulars en tres o diverses altures altures i amplades a mida, ofereix múltiples solucions per a llocs operatius que cobreixen la totalitat de les configuracions i ajuda l'aprofitament i la creativitat de l'espai disponible. Per el Mobiliari d'oficina, som fabricants i instal · ladors de:

Les Mampares i els panells divisoris per a oficina, constitueixen una excel · lent elecciï ¿½ per realitzar les divisòries de oficines, ja que a part de no necessitar obres, en el cas de voler variar la distribució, es pot fer fàcilment: Mampares a Madrid, Mampares a València, mampares divisòries a Barcelona, ​​instal · lació, fabricació, envans, mampares, falsos sostres i terres, mampares vidre. Element important i fonamental de la nostra cartera de productes és el seu caràcter desmuntable, recuperable i registrable que li confereix una aptitud per adaptar-se a les contínues reorganitzacions de espais interiors, a causa de la constant evolució de les empreses modernes.

TERRES TÈCNICS (Paviment tècnic sobreelevat)

Amb els nostres sòls tècnics , li facilitem crear un subsòl a través del qual podrà canalitzar xarxes informàtiques, telefòniques, elèctriques, serveis contra incendis, climatització, etc., quedant les mateixes ocultes de forma estàtica i pràctica. Per això els nostres sòls tècnics , són ideals per a qualsevol superfície que necessiti el pas d'instal · lacions inferiors o canalitzacions d'aigua, elèctriques, electròniques, etc.

Els nostres terres tècnics: són de fàcil muntatge i desmuntatge de les rajoles . Tenen un comportament excel · lent davant tot tipus de càrregues i pesos (estàtiques, dinàmiques o d'impacte). Per la densitat dels materials emprats resulta un sòl tan silenciós com un terra de formigó. I a més reutilitzable en noves instal · lacions al llarg del temps. Els nostres sòls tècnics i paviments tècnics li ofereixen l'enorme flexibilitat del conjunt, permet una gran llibertat a l'hora de dur a terme modificacions futures. Els nostres sòls tècnics són pràctics i registrables, la seva fàcil instal · lació sense obra li confereix un paper prioritari en l'actual disseny d'interiors. Sòls tècnics, la base: La base de suport de la lloseta seran els pedestals amb columnes de sustentació fabricades íntegrament en acer galvanitzat. Es fabrica en diferents longituds, depenent de l'altura final que es vol aconseguir. El sòl tècnic o sòl flotant és una opció estètica, econòmica i segura per a la canalització i pas de serveis com electricitat, telefonia, aire condicionat, aigua, etc. Disposem d'una àmplia varietat de revestiments i acabats. L'elecció dependrà de cada superfície. Els panells estan formats per un nucli de fibra de fusta de densitat mitjana / alta. Sobre la seva cara superior porta un recobriment trepitjable (estratificat d'alta resistència, PVC, etc.). La cara inferior es troba protegida per un cant de PVC. Un sòl tècnic Resistent, Silenciós, Incombustible i Manejable.

BIOMBOS MODULARS

nostres paravents són imprescindibles en distribucions i posteriors redistribucions d'espais o llocs de treball a qualsevol oficina o empreses, els nostres paravents són completament amovibles i funcionals, els paravents a més destaquen per una gran facilitat i flexibilitat en el muntatge i desmuntatge per a l'aprofitament de qualsevol espai.

Fabricants i instal · ladores de Mampares Divisòries d'oficina, Terres tècnics , Mobiliari i mobles d'oficina: taules oficina i cadires i butaques oficina, Sostres registrables, i falsos sostres .

FALSOS SOSTRES

Els falsos sostres o sostres registrables Mampar, són falsos sostres de qualitat, ja que els mateixos contribueixen a crear una atmosfera agradable i de confort en els espais. Són el límit superior de les estades i han de satisfer les nostres exigències d'aïllament tèrmic, acústic i de protecció al foc, a més d'element decoratiu, permet crear un espai diàfan entre el forjat i ell mateix, a través del qual es poden canalitzar tot tipus d'instal · lacions (xarxes informàtiques, telefòniques, elèctriques, serveis contraincendis, etc.) per això es denominen sostres registrables. Els nostres sostres registrables (falsos sostres) són pràctics, funcionals i registrables, la seva base de suport la constitueix un conjunt de perfils primaris i secundaris lacats en blanc, suspesos els mateixos del sostre mitjançant vareta roscada i penjades regulables.

CABINES SANITÀRIES O CABINES fenòliques

Les Cabines Fenòliques o també Cabines Sanitàries, són útils i pràctiques per a realitzar separacions a les zones de vestuari i lavabo que preservin la intimitat dels usuaris.

Les cabines fenòliques fabricades amb materials resistents de la millor qualitat per garantir la seva durabilitat i facilitar la neteja.

Mampar fabrica i instal cabines fenòliques o cabines sanitàries a partir d'una alçada de 1850mm i de portes estàndard de 600 o de 850mm es poden adaptar les mesures de fons i d'ample de frontals segons l'ample de cabina fenòlica perquè s'ajustin a les seves necessitats.

Els panells i les portes de les cabines sanitàries o fenòliques, són de tauler fenòlic gruix, amb gruixos de 10 i 13 mm , fabricat segons norma EN-438 part 1, amb una alta densitat i excel · lent comportament davant agressions mecàniques o químiques.

ha una total absència de porus amb la qual cosa s'aconsegueix que aquest material sigui imputrescible, anticorrosiu i no parasitable.

MOBLES D'OFICINES

Mobiliari d'oficina : posem a la seva disposició una opció més per que busqui els seus mobles de la manera més còmoda, només ha de triar un estil i veureu un llistat amb els productes que s'adapten a l'estil que està buscant: Armaris, Mampares, Taules, taulells, Cadirat. Disposem d'elements de climatització, persianes, cabines sanitàries: arxivadors metàl · lics, armaris oficina, taules despatx, reunió, juntes, restaurants, adreça, mobiliari oficina, mobles, cadires d'oficina, despatx, oficina, secretària, butaques direcció, paraigüers, conjunts recepció, armaris, botiga mobles oficina, mampares divisòries d'oficina.

Comptem amb delegacions a. Barcelona, ​​Madrid i València